Reserveer nu uw AIRPORT Taxi

Reserveer Airport taxi bij Rotterdam Taxi Vervoer en geniet van een comfortabele en ontspannen reis naar het vliegveld. Begin uw vakantie of zakenreis relaxt met een comfortabele taxirit naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport en uiteraard Rotterdam The Hague Airport. Of u nu privé, zakelijk of in groepsverband vervoer nodig heeft naar een van de vliegvelden: wij verzorgen uw reis graag. Wij houden van service en persoonlijke aandacht, daarom deelt u de taxi nooit met vreemden.

BEL ONS OF GEBRUIK ONS ONLINE RESERVERINGSFORMULIER!


  • 24/7 service: snel op uw bestemming
  • Gemakkelijk online uw taxi reserveren
  • Taxiritten met RTX-gecertificeerde chauffeurs
  • De scherpste taxitarieven
  • Uitgebreid wagenpark met nette auto’s
  • Betalen met cash, pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express

Airport Taxi

Met Airport Taxi van rotterdam taxi vervoer bent u altijd verzekerd van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Uw voordeel kan oplopen tot wel 60% en dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Minimaal 24 uur tevoren ONLINE reserveren

Om in aanmerking te komen voor de speciale tarieven vragen wij om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren zodat wij uw vervoer zorgvuldig kunnen inplannen en uitvoeren. Indien u niet binnen 24 uur reserveert gelden onze algemene taxi tarieven. De speciale tarieven zijn alleen geldig bij ONLINE reserveringen.

TAXIBUS voor 8 PERSONEN

Reist u met meerdere personen of heeft u veel bagage? Wij zorgen ervoor dat we u ophalen met onze luxe taxibusjes. Deze vervoeren maximaal acht personen inclusief bagage. De regel hiervoor is, dat u één koffer en handbagage meeneemt per persoon.

VAN EN NAAR Airport

Of u nu van of naar Airport reist of eventueel zelfs vice-versa, u reist altijd op de voordeligste manier met Airport Taxi service van de Rotterdam Taxi Vervoer. Wij zorgen dat u precies op tijd bent en zetten u af voor de vertrekhal.

RESERVEER TELEFONISCH OP 010 314 10 68 (24/7)

Voor telefonische reserveringen of informatie kunt u ons bellen op 0103141068 Onze medewerkers staan 24/7 tot uw beschikking voor al uw vragen en reserveringen.

comfortabel en snel

Wij begrijpen als geen ander dat het niet altijd mogelijk is om door vrienden of familie naar het vliegveld gebracht te worden wanneer u op vakantie of zakenreis gaat. Boek daarom eenvoudig onze vliegveldtaxi of luchthaventransfer en kom zorgeloos aan op uw bestemming.

MET AIRPORTTAXI NAAR Vliegveld

Wie gebruikt maakt van de diensten van Rotterdam Taxi Vervoer, zal daar absoluut geen spijt van krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld met het vliegtuig op vakantie gaat, moet u aan een hele hoop denken. Zo moet u zorgen dat u de juiste dingen hebt gepakt voor in uw koffer, dat u weet hoe laat u op het vliegveld moet zijn, dat u weet hoe laat u moet boarden en ga zo maar door. Daarom is het zeer aangenaam om in ieder geval over een ding zekerheid te hebben: het vervoer naar het vliegveld. Wij raden u dan ook aan dat u, als u de gewenste vakantie heeft geboekt, direct het taxivervoer van huis naar het vliegveld regelt. Hierdoor hoeft u op de dag zelf niet meer te piekeren over of u wel op tijd komt, aangezien wij van Rotterdam Taxi Vervoer er dan voor zorgen dat wij op de juiste tijd voor uw deur staan. Ook scheelt het natuurlijk parkeerstress als u zich door een van onze taxi’s naar het vliegveld laat brengen. Wij kunnen u naar tal van verschillende vliegvelden rijden, zoals bijvoorbeeld naar Schiphol. Rotterdam Taxi Vervoer brengt u naar Schiphol op een snelle en veilige manier. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

OPGEHAALD WORDEN MET AIRPORTTAXI

Ook is het natuurlijk mogelijk, naast van Rotterdam naar Schiphol gebracht te worden, om opgehaald te worden van Schiphol met de taxi. Rotterdam Taxi Vervoer zorgt er dan dat je, na de waarschijnlijk vermoeiende vliegreis, veilig thuis in Rotterdam wordt afgezet. Deze veiligheid kunnen wij garanderen, aangezien wij werken alleen met taxichauffeurs die een taxipas en het Keurmerk Taxi hebben, omdat wij professionaliteit en service zeer belangrijk vinden. U kunt telefonisch of via de site een afspraak met ons maken als u van of naar Schiphol moet met de taxi. Nu denkt u misschien, vanwege de naam van ons bedrijf, dat wij alleen klanten naar Schiphol rijden die uit Rotterdam zelf komen. Dit is echter absoluut niet waar. Ook als u uit Barendrecht, Bergschenhoek, Bleiswijk, Botlek, Europoort, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel of de Maasvlakte komt, zullen wij u gewoon bij Schiphol afzetten of brengen wij u gewoon weer thuis. Voor vragen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij brengen u dus uiteraard ook graag van Schiphol naar Rotterdam.