Reserveer nu uw ZAKELIJK VERVOER

Altijd bereikbaar, professioneel en discreet: dat is het zakelijke taxivervoer van Rotterdam Taxi Vervoer. De ervaren en RTX-gecertificeerde chauffeurs brengen u of uw gasten in een luxe, comfortabele auto naar een meeting, congres of hotel. Binnen of buiten Rotterdam. Waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst, blijft de chauffeur stand-by tijdens de afspraak, zodat hij u of uw gasten na de afspraak direct naar de volgende bestemming kan brengen.

Altijd met vaste prijsopgave!


  • 24/7 service: snel op uw bestemming
  • Gemakkelijk online uw taxi reserveren
  • Taxiritten met RTX-gecertificeerde chauffeurs
  • De scherpste taxitarieven
  • Uitgebreid wagenpark met nette auto’s
  • Betalen met cash, pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express

Zakelijk vervoer

Met Rotterdam Taxi Vervoer Zakelijk zijn u en/of uw gasten verzekerd van de meest accurate service. Bij bestellingen krijgt u voorrang zodat uw vervoer zo snel mogelijk aanwezig is. Bij reserveringen is uw taxi zelfs voortijdig aanwezig.

ALTIJD OP TIJD

Bij reserveringen vooraf wordt uw vervoer een dag van tevoren zorgvuldig ingepland. Uw chauffeur is zodoende altijd op tijd aanwezig en zo bent u altijd verzekerd van de optimale service.

SNEL EN DISCREET

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur.

prijs-kwaliteit

Ondanks dat Rotterdam Taxi Vervoer de hoogst haalbare kwaliteit levert, zijn wij in de meeste gevallen niet duurder dan overige taxibedrijven. Zaken zijn zaken, en dat geldt ook voor uw zakelijk vervoer.

GECERTIFICEERD

Rotterdam Taxi Vervoer maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland.

Contractvervoer

Heeft uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Bij Rotterdam Taxi Vervoer regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.

Onze wagens